Hívás-elemzés
Hívások megosztása
Nyilvános, jelszó nélküli link generálása egy hívásról - belső áttekintéshez vagy külső fél számára.
A hívás részletnézetén a "Megosztás" gombbal egy nyilvános linket generálhatsz, ami bejelentkezés nélkül is megnyitható - beállíthatod, hogy az átirat, a pontszámok és/vagy a szöveges visszajelzés látszódjon-e rajta, és opcionálisan lejárati dátumot is adhatsz neki.
Ki oszthat meg kinek a hívását
- A saját hívásodat mindig megoszthatod.
- Admin és menedzser bármelyik kollégája hívását megoszthatja.
- Egy sima értékesítő kollégája hívását csak akkor oszthatja meg, ha a szervezet bekapcsolta a "csapattagok hívás-láthatósága" beállítást (lásd Csapatkezelés) - ez ugyanaz a szabály, mint ami azt is meghatározza, ki látja egyáltalán a kolléga hívását a listában.
A linkeket bármikor visszavonhatod (a létrehozó fél és az admin), ezután a link azonnal érvénytelenné válik.